keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Valkaisevat käsittelyt

Valkaisevilla  käsittelyillä voi vaalentaa luonnollisen tai keinotekoisen pigmentin hiuksista. Se vaikuttaa hiuksen rakenteeseen, jonka takia se pitää tehdä todella huolellisesti. Valkaisukäsittelyn jälkeen tehdään yleensä hiusten uusi värjäys tai sävytys, koska vaalennuksella ei saada aikaan mitään tiettyä pigmenttiä.
Valkaisukäsittely voidaan tehdä eri tavoilla kuten: täysvalkaisu, valkaisu-raidat, valkaisupesu tai värinpoisto. Värinpoisto tehdään jos hiuksista halutaan poistaa keinotekoinen pigmentti kokonaan.
Valkaisuaineet ovat yleensä voide tai jauhe muodossa. Ne sekoitetan aina vetyperoksidiin tai veteen, jos valkaisu tuloksesta halutaan lievempi.
Vaalennusprosessi edistyy hiusessa aina punaisen, oranssin ja keltaisen kautta valkoiseen.


KC PROFESSIONAL KCBleach- vaalennusjauheen käyttöohje

-Sekoita 1 osa KC Bleach- vaalennusjauhetta ja 2 osaa KC Oxid-hapetetta tasaiseksi massaksi kulhossa. Valitse oikea KC Oxid-hapete toivotun vaalenustuloksen mukaisesti. 

 -Levitä vaalennusmassaa kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa noin 15-45min kunnes toivottu vaalennustulos on saavutettu. Seuraa vaalennuksen kehittymistä.

-Pese hiukset hiustyypille sopivalla shampoolla ja huuhtele huolellisesti. Lopuksi hoida hiukset asianmukaisella hoitoaineella.

-Käytä aina suojakäsineitä vaalennusainetta käsitellessäsi! 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti